Periodisk Fasta 16:8 + Vanlig mat = Peppkampen

 

 

14 veckor | Bra priser!

 

 

Ny omgång startar 27/8, anmälan öppnar 23/7 kl 7.00

Finalister 2018

Nea Rickheden, 1:a plats

Instagram: neabostroem

Bostadsort: Umeå

Viktskillnad efter 14 veckor: -20,1 kilo

Måttskillnad: -19 cm runt magen, -11,5 cm runt låren

Motivering: Efter att ha provat olika dieter och quickfixmetoder som resulterat i konstant hunger och humörsvängningar var det dags att göra en viktresa på rätt sätt. Genom vanlig mat på fasta tider nådde jag mitt mål att komma tillbaka till min startvikt före graviditeterna. Trots heltidsjobb, 25% studier och 2 barn så har jag fått ihop 6-8 träningspass i veckan och inte fuskat en enda gång under hela utmaningen. Varje söndag har jag lagat matlådor för kommande vecka och träningen har planerats månadsvis. Jag har verkligen lagt ner min själ i detta och kämpat med blod, svett och tårar, men även glädjetårar. Detta är helt klart det bästa jag gjort i mitt liv!

Josephine Westling

Instagram: josephinewe

Bostadsort: Gävle

Viktskillnad efter 14 veckor: -11 kilo

Måttskillnad: -12,5 cm runt magen, -5,5 cm runt låren

Motivering: Jag hade tappat glöden och behövde en knuff i baken. Tack vare Peppkampen fick jag viljan och glöden tillbaka. Jag har fått in träningen som ett del av min livsstil, vilket får mig att må bättre både på insidan och utsidan. Den periodiska fastan har fungerat jättebra och hjälpt mig att bli av med mitt sötsug och småätande på kvällarna. Jag känner mig piggare och fräschare och detta är bara början på forsättningen av mitt liv!

 

Matilda Rutström, 3:e plats

Instagram: matilda3.0

Bostadsort: Piteå

Viktskillnad efter 14 veckor: -10,6 kilo

Måttskillnad: -17 cm runt magen, -12 cm runt låren

Motivering: Jag mådde dåligt, kände mig svullen, trött och tung när jag i slutet av 2017 såg Maritas inlägg om Peppkampen, utan att tveka så hade jag anmält mig. Ett otroligt bra upplägg som passar mig både med kost och träning, enkelt att första, lätt att lyckas. I 14 veckor har jag kämpat utan avsteg eller fusk. Jag har lagt alla kalas och högtider åt sidan, fettisdagen, påsken och många andra festliga tillfällen. Jag har haft roligt utan alkohol, ätit god mat och anjutit en kaffe till efterrätt. Jag kunde inte vara med stolt över min resa!

Viktoria Larsson

Instagram: fiiightforfiit

Bostadsort: Arnemark

Viktskillnad efter 14 veckor: -13,5 kilo

Måttskillnad: -17 cm runt magen, -6 cm runt låren

Motivering: Jag hade försökt gå ner i vikt flera gånger men misslyckats. Jag behövde ändra min livsstil och hitta något som fungerar i vardagen. När jag snubblande över Maritas inlägg om Peppkampen tänkte jag direkt att det skulle passa mig perfekt. Jag har kämpat mig igenom hela utmaningen utan avsteg. Jag har rört på mig minst 30 minuter dagligen och hållit mig borta från alla onyttigheter. Äntligen har jag hittat en livsstil som passar mig och även om jag har långt kvar så har jag kommit en bra bit på vägen!

Anna Hall, 2:a plats

Instagram: anna_v_hall

Bostadsort: Österbybruk

Viktskillnad efter 14 veckor: -16,7 kilo

Måttskillnad: -19 cm runt magen, -7 cm runt låren

Motivering: Ingen trodde på mig, inte ens jag själv. Jag minns inte när jag hade varit utan godis sist, för att inte tala om skräpmat - det var min vardag. Med en resa inbokad till New York i maj och en peppande sambo som lockade med fickpengar till resan om jag klarade utmaningen såg jag detta som ett perfekt tillfälle att tappa 10 kilo. Jag ställdes inför många prövningar, med små barn och nästintill sömnlösa nätter. Att inte ha frukosten som dagens höjdpunkt var minst sagt en utmaning, likaså den där tröstande chokladkakan i soffan på kvällen när barnen gått och lagt sig. Jag skötte kosten och började med dagliga promenader. Under resans gång investerade jag i ett gångband och en crosstrainer och tränade medan barnen sov middag. Den tillåtna kebabsalladen på fredagen tillsammans med en Pepsi Max har varit en stor hjälp och detta har nu blivit en livsstil till mig. Målet på 10 kilo klarades med råge och någonstans på vägen har jag nästan glömt det första målet som var resan!

Röstningen är avslutad!

Peppkampen.

Sponsorer